Oluščena Semena konoplje – AgroSloven

(3 mnenja strank)

5,96 

Oluščena konopljina semena za uživanje. Konopljina semena so pridelana v Sloveniji na ekološki način. Vsebujejo omega 3-6-9, antioksidant, vegetarijanski proteini.

Ni na zalogi

Opis

Ročno pridelana konopljina semena.

100% slovenska konopljina semena.

Naravno pridelana – eko – oluščena semena konoplje za uživanje

Oluščena konopljina semena za uživanje. Konopljina semena so pridelana v Sloveniji na ekološki način. Vsebujejo omega 3-6-9, antioksidant, vegetarijanski proteini.

Konopljina semena so hladno obdelana (pod 40 ºC), ročno izdelana (obiranje, pakiranje, …)

Neto količina: 200 g

Poreklo: Slovenija
Oluščena semena konoplje so vedno bolj priljubljena. Semena konoplje za uživanje se uporabljajo tako oluščena, kot tudi neoluščena. Najpogosteje jih uporabniki uporabljajo za pripravo smoothijev ali sladic, lahko pa tudi samostojno…

Semena konoplje vsebujejo maščobne kisline (omega 3 in 6), gama-linolensko kislino (GLA) in alfa-linolensko kislino], tako kot semena oljne kadulje (chia). Konopljina semena so odličen vir beljakovin in silicija. (Wikipedia)

Poleg omenjenih vsebin pa semena konoplje vsebujejo tudi vitamine, minerale, vlaknine in encime ter esencialne aminokisline.

Oluščena semena konoplje uporabniki najpogosteje uživajo z namenom, da nadomestijo prehranske snovi, ki jih v redni prehrani primanjkuje, saj so konopljina semena eno izmed najbolj hranljivih živil, kar jih obstaja.

Pomembno pri semenih konoplje je poreklo in pa način pridelave. Oluščena semena konoplje Agrosloven so pridelana v Sloveniji na ekološki način ter prav tako tudi obdelana. Zato verjamemo, da nudimo višjo raven kakovosti oluščenih semen konoplje.

Mnogi uporabniki verjamejo, da oluščena semena konoplje za uživanje pomagajo pri hormonskem ravnovesju, izboljšanju delovanja možganov in pri krepitvi imunskega sistema. Čeprav za omenjene benefite ne poznamo direktnih študij, ki bi to dejansko dokazovale, pa lahko trdimo, da so vsaj “zdrava”, saj so pridelana po naravnem postopku in v zdravem okolju (zrak, voda).

3 mnenja za Oluščena Semena konoplje – AgroSloven

  1. Martin M. (store manager)

    Odlična oluščena konopljina semena. Priporočam.

  2. Majda G.

    Sama jih uživam že dolgo časa, pa sem preizkusila tudi druge ponudnike. Oluščena konopljina semena od Agrosloven so res nekaj posebnega.

  3. Martin M. (store manager)

    Dobra semena.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja