White Widow Automatic

61,00 

White Widow je eno izmed najbolj znanih imen v amsterdamski “cofeeshop sceni”, saj tudi po dveh desetletij še vedno za pravo kultno klasiko!

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:

Opis

White Widow je eno izmed najbolj znanih imen v amsterdamski “cofeeshop sceni”, saj tudi po dveh desetletij še vedno za pravo kultno klasiko!

Na podlagi uspeha rednih in feminiziranih različic je White Label tej družini dodal autoflower različico: White Widow Automatic. Gre za hibrid, ki združuje 70% indike in 30% sative s skrbno izbranimi sortami Ruderalis, da ustvarijo novo sorto z vso privlačnostjo in močjo izvirnika, zdaj pa v obliki, ki jo je še lažje gojiti!

Prednosti autoflower sort za pridelovalce v indoor prostorih so številne. Svetlobni cikli in celo svetlobni spektri prenehajo biti skrb v katerem koli okolju, saj bodo rastline začele cveteti na določeni točki v svojem življenjskem ciklu ne glede na razmerje med urami svetlobe in temo. Še ena posebna lastnost te autoflower sorte kanabisa je njena sposobnost, da dokonča svoj cikel cvetenja brez motenj, tudi v okolju, ki bi sicer povzročalo težave pri običajnih in feminiziranih sevih – na primer z nepravilnimi urami svetlobe in teme, ali celo v primeru svetlobnega onesnaženja v temnih urah.

Za White Widow Automatic se prvi znaki cvetenja začnejo prikazovati v tretjem ali četrtem tednu po vzklitvi semena. Čas cvetenja se nadaljuje še približno šest tednov, kar pomeni, da lahko White Widow Automatic preide iz semen v žetev v samo 75 dneh. Za pridelovalce na prostem v zmernih do toplih podnebjih to pomeni možnost, da v enem poletju pridelajo dve žetvi na enem območje: indoor gojitelji bi lahko dosegli tri ali celo štiri žetve na leto.

Lastnosti

Seed Bank White Label
Spol Feminizirana
Vrsta Pretežno Indika
Način cvetenja Autoflowering
Čas cvetenja (indoor) 6-7 tednov
THC Visok THC (15-20%)
CBD vsebnost Nizka
Pridelek Srednje
Višina rastline Nizka

Dodatne informacije

Količina

5 semen, 10 semen

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “White Widow Automatic”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja