Northern Lights Automatic

61,00 

Northern Lights zdaj v autoflower izvedbi! Ta neverjetna indika ponuja najboljše iz obeh svetov – legendarno genetiko izvirne Northern Lights sorte v kombinaciji z najnovejšimi napredki v autoflower sortah konoplje.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Northern Lights zdaj v autoflower izvedbi! Ta neverjetna indika ponuja najboljše iz obeh svetov – legendarno genetiko izvirne Northern Lights sorte v kombinaciji z najnovejšimi napredki v autoflower sortah konoplje. Rezultat, ki bo mnoge navdušil je robustna in zanesljiva feminizirana rastlina, ki hitro proizvaja težke in debele vrhove, ki so prekriti s kristali.

Tako začetniki kot poznavalci bodo znali ceniti to hitro in kvalitetno sorto, ki pa je tudi enostavna za vzgojo. S skrbno vzgojo in križanjem z autoflower sevom so pri Sensi Seeds uspeli ohraniti klasičen Northern Lights okus, ki pa je še obogaten z aromo citrusovih not. Učinek je prijetno močan in globoko sproščujoč – neizkušeni bodo morda želeli biti zmerni pri uživanju te močne sorte, da bi se izognili preobremenjenosti.

Lastnosti

Seed Bank White Label
Spol Feminizirana
Vrsta 90% Indika
Način cvetenja Autoflowering
Čas cvetenja (indoor) 6-7 tednov
THC Visok THC (15-20%)
CBD vsebnost Nizka
Pridelek Srednje
Višina rastline Nizka

Dodatne informacije

Količina

5 semen, 10 semen

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Northern Lights Automatic”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja